Werk niet aan
liefde, maar leef
vanuit liefde

Workshops

Kashmirische Massage

In deze workshop maak je kennis met de Indiase Kashmir massage. Deze massagevorm wordt ook wel "yoga van de aanraking" genoemd. Vanuit adem, stilte en beweging maak je contact met je (gelegenheids) partner. Je wordt uitgenodigd al je weten, kunnen en willen doen los te laten om in je ervaring aanwezig te zijn. Aanwezig te zijn in een voelend aanraken, zonder iets te willen bereiken of je te richten op de ander.
Het ontspannen, voelend aanraken, zonder intentie of doel maakt de verbinding.
De verbinding met jezelf en van daaruit met je (gelegenheids) partner om in het moment samen te Zijn. Een Kashmirische massage is een moment voor jullie samen waarin je je partner en jezelf opnieuw leert kennen. Je gaat ervaren hoe het voelt om echt aangeraakt te worden en contact te maken met je partner. De workshop is veilig, bewust, liefdevol, diepgaand, respectvol en verbindend om je thuis te voelen bij jezelf.
De workshop wordt gegeven in een sfeervolle ruimte in Rosmalen, en is voor een ieder toegankelijk. De kosten bedragen € 90,- per persoon inclusief, koffie, thee, water, fruit, en massage olie.

Er staat op dit moment geen workshop gepland.
Bij voldoende belangstelling wordt gekeken naar een passende datum.
Heb je interesse stuur dan een mail naar janneke@sadana-rosmalen.nl