"Het enige wat
constant is
is de verandering"

Over mij!

Mijn naam is Janneke van de Ven, geboren en wonende in Rosmalen. Na de geboorte van mijn oudste dochter (1997) kwam ik in contact met Hatha Yoga. Om de inspiratie en rust die ik voelde door te kunnen leren geven aan een ieder die daar ook naar verlangt, besloot ik in 2003 de opleiding voor Yoga Docente te volgen. Vanaf die tijd is Yoga steeds meer een levenswijze geworden en heeft het een belangrijke plaats ingenomen in mijn leven. In 2007 ben ik gestart als zelfstandig Yoga docente met adem als specialisatie.
Zie mijn website www.sadana-rosmalen.nl.

Vanaf 2009 ben ik me gaan verdiepen in Tantra en heb ik me steeds verder ontwikkeld in de richting van de Indiase Kashmirische Tantra. Ook wel "Yoga van de Aanraking" genoemd. Deze Tantrische massagevorm, waarin het bewust worden van jezelf het belangrijkste uitgangspunt is, heeft mijn leven steeds meer verdiept en brengt me meer in verbinding met mezelf en alles om mij heen..

Uit eigen ervaringen weet ik hoe Tantra en Aanraking het leven positief beïnvloeden en is het voor mij een weg naar meer ruimte en vrijheid. Op basis van mijn ervaringen en ontwikkeling zie ik het als een uitdaging om de positieve uitwerkingen uit te dragen naar anderen, zodat ook zij kunnen ervaren hoe deze het leven positief beïnvloeden. Om geïnspireerd te worden en bewust te blijven van mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling volg ik met regelmaat workshops en cursusweken waarin mijn ontwikkeling als mens centraal staat. Op dit moment volg ik de 2 jarige opleiding tot Spiritueel Coach bij Wielwerk in Culemborg. Om in de sessies die ik geef je te ondersteunen en begeleiden naar meer bewustwording, en verbinding met jezelf.