"Als je angst afneemt
komt er ruimte voor liefde!"

Tantra voor stellen

Meer verbinding en intimiteit in je relatie!

Als je je partner al wat langer kent is het elkaar liefhebben vaak een routinematig spel geworden. Seksualiteit is dan het doel om aan een behoefte te willen voldoen of om iets van je partner te willen. Je hebt elkaar nodig om een leegte in te vullen in plaats van dat je echt in verbinding gaat met elkaar. Je mist het intieme samen zijn. Je voelt je niet gehoord en niet gezien en hebt steeds minder zin in je partner.

Tantrische aanrakingen bieden de mogelijkheid om je partner opnieuw te leren kennen. Om weer nieuwsgierig te zijn, te ont-dekken wat veilig en fijn voelt om je voor elkaar te kunnen openen. Je gaat elkaars grenzen verkennen om je gehoord en gezien te voelen. Tantrische aanrakingen leren je om jezelf en je partner te accepteren en respecteren. Niets te willen veranderen of te verwachten van je partner. Zodat jouw levensenergie weer vrij mag stromen, en je van daaruit het verlangen voelt naar verbinding en intimiteit met elkaar.

Samen met je partner maak je een Tantrische reis om je relatie te verdiepen. Je maakt ruimte en tijd om je partner weer eens "echt" te ontmoeten. Elkaar te ont-moeten in alles wat zich aandient. Zodat jullie je vrij voelen en kunnen genieten van elkaar zonder de druk van het "moeten".

In een sessie van 3 uur ont-moeten jullie elkaar in een veilige en warme sfeer.
Onder mijn begeleiding neem ik jullie mee in een Kashmirische Tantra sessie, waarin jullie elkaar, met zachte aanrakingen, uitnodigen om in verbinding te gaan. In deze sessie maak je kennis met de basis van een Kashmirische Tantra massage. Om samen thuis in verder te kunnen ontdekken.
Voor ieders respect en veiligheid stem ik me tijdens een sessie steeds af op jullie wensen, gevoelens en intentie. Om in het moment aanwezig te kunnen zijn met dat wat zich werkelijk aandient.

Willen jullie je relatie nieuwe energie geven en verdiepen? En ervaren wat Tantra daarin kan betekenen? Voel je welkom!

Stellen 4-handen massage

Het is ook mogelijk om als stel een 4-handen massage te ontvangen van je partner en mij.
Een 4-handen massage is een ultieme beleving van ego-loosheid. Twee handen op je lichaam zijn nog enigszins te volgen met je aandacht. Intens aangeraakt worden door vier handen nodigt uit je controle (je ik) los te laten. Om in complete overgave te zakken, ontvankelijk te zijn, en te genieten van al die liefdevolle aandacht. Hiermee geef je je partner een uniek cadeau.