"Geluk ligt in dat
je voelt, niet in
wat je voelt"

Tantra

Wat is Tantra?

Tantra betekent vrijheid; je eigen aanwezigheid voelen; je kracht ervaren; je thuis voelen bij jezelf! Je zo thuis voelen bij jezelf, dat je de vrijheid voelt om in verbinding te gaan met een ander. Niet om in de ander op te gaan of in de ander te schuilen, maar om samen meer te zijn dan dat wat je als individu al bent. In iedere Tantra sessie, waarin je respectvol wordt aangeraakt, sta jij als mens centraal. De mens die zich bewust mag worden van zichzelf om je te bevrijden van diep gewortelde conditioneringen en overtuigingen. Zodat je op je eigen grond komt te staan in plaats van je te richten op de ander. Tantra is een moment van aandacht voor jezelf, het bewust worden van jezelf, weer verbinding voelen met jezelf, een gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Geraakt worden door Tantrische aanrakingen!

Aanraken en aangeraakt worden is een essentiële behoefte van de mens om lichamelijk en emotioneel te kunnen ontwikkelen. Vanuit de angst om geraakt te worden leven we echter veelal teruggetrokken in onszelf. We laten ons slechts nog functioneel, zonder intimiteit of liefde aanraken, waardoor we het werkelijke contact met onszelf en met anderen missen en ons alleen en afgesloten voelen.

Tantrische aanrakingen helpen je om weer voeling te krijgen met je eigen lichaam en in verbinding te leven met jezelf en alles om je heen. De Indiase Kasmirische Massage is een Tantrische Massage die je zowel de lichamelijke beleving van het aanraken, als de emotionele beleving van het aangeraakt en geraakt worden laat ervaren.