"De basis van mijn leven is de omgang met mijzelf"

Individuele Begeleiding

Op basis van ervaring, kennis en ontwikkeling, zie ik het als een uitdaging om individuele processen te mogen ondersteunen en begeleiden. Zodat de uitwerkingen van Tantra en Aanraking ook jouw leven mogen beïnvloeden en verrijken. Deze begeleidingsvorm is met name geschikt voor vrouwen of stellen met problemen op het gebied van intimiteit (seksualiteit), met het verlangen om anders met zichzelf en wat er werkelijk is om te leren gaan. De volgende klachten kunnen aan de orde zijn; Burn-Out, Stress, verminderd verlangen, geremdheid, onzekerheid, piekeren, lichamelijke klachten, ademhalingsproblemen, aanrakingsproblemen, of relatieproblemen in het algemeen. In een intake gesprek wordt jouw thema helder gemaakt en wordt bepaald of er voldoende vertrouwen is om samen het traject in te gaan.

Tijdens elke sessie is er aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van jezelf. De begeleiding wordt met volledige aandacht voor jou, als mens, vanaf de basis opgebouwd door middel van Tantrische Aanrakingen, Meditatie, gesprekken, adem, stilte...

Het maakt je bewust van wat er zich afspeelt in je lichaam. Hierbij wordt ieders grens gerespecteerd zodat vertrouwen, veiligheid en verbinding de belangrijkste voorwaarden zijn.