"Dankbaarheid is de sleutel tot overvloed."

Gastenboek

Tantra voor vrouwen! Dan ben je bij Janneke op de juiste plek. Door haar liefdevolle aandacht, begeleiding en aanrakingen voelde ik me al snel veilig en geborgen. Ze weet je mee te nemen naar een heel bijzondere ervaring. Een groter cadeau kon ik mezelf niet geven. Ik voel me thuis aangekomen bij mezelf!
Hartelijke groet,
Jeanne

Lieve Janneke
Ik wil je graag even laten weten dat ik je liefdevolle aanrakingen als een cadeautje aan mezelf ontvangen heb. Een hele bijzondere ervaring die me diep geraakt heeft.
Heel graag kom ik nog eens bij je terug.
Liefs Anne

Lieve Janneke,
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken. Jouw aanraking heeft me én heel erg goed gedaan én me heel bewust gemaakt van wat ik op dit moment mis in mijn relatie; warmte, geborgenheid en verbinding. Ik kan weer een stapje verder in mijn proces.
Knuffel Eva

Dag Janneke,
Ik wil je nogmaals bedanken voor de heerlijke Kashmirische aanrakingen. Wat een ervaring en wat een gevoel! Ik was echt helemaal weg van hier en je aanraking voelde zo intens. Heel mijn lichaam werd super gevoelig en vrij. Ik voelde allerlei gevoelens en emoties; blij, verrast, verbaasd. Het voelde heerlijk en bevrijdend. Dank je voor je liefdevolle aandacht.
Groet Denise

Lieve Janneke,
Wat ben ik blij dat ik jou ont-moet heb! Al even was ik de verbinding met mezelf kwijt. En zocht naar een Tantra vorm waarin ik centraal zou staan. Jouw aandacht, liefde, en zachte aanrakingen hebben me weer thuis gebracht naar mezelf. Ik voel weer meer ruimte en vrijheid in mezelf. Dank je wel Janneke.
Lieve groet Petra

Lieve Janneke,
Dankjewel voor een heel bijzondere eerste kennismaking met jou en tantra. Je warme en open welkom legde gelijk een bedding van vertrouwen, waardoor je ons als van nature meenam met je oordeelloze, respectvolle houding en liefdevolle energie. Door je geleidelijke opbouw bleef er een heel veilige sfeer, waarbij je heel goed op ons afstemde. We hebben de ontmoeting met jou zowel verbindend als bevrijdend ervaren, onze liefdesenergie is duidelijk nog meer en vrijer gaan stromen vanuit meer verbondenheid met onszelf. We kijken nu al uit naar onze volgende ontmoeting.
Liefs, L en S

Afgelopen maandag ben ik bij je geweest voor een massage. De eerste 5 minuten was ik best wel gespannen. Je hebt het in je om iemand op zijn gemak te stellen! De openheid en sfeer was fantastisch. Ik heb me in tijden niet zo ontspannen en warm gevoeld. Gewaardeerd en gerespecteerd. De warme strelingen waren zacht en liefdevol. Op geen enkel moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld en kon alleen maar genieten en daardoor ook open stellen. Je hebt me geraakt en een waanzinnige verandering teweeg gebracht. Bedankt!!! Ik kom zeker terug!!
Marcel

Nogmaals dank voor de sessie. Ik voel het nog steeds in me, er is echt verbinding geweest, niet alleen met jou maar ook met mezelf, en diep in mezelf. Het was echt thuiskomen bij mezelf. Deze tekst staat op een bordje langs de voordeur bij je. Elke keer als ik bij je aanbel voor een sessie besef ik weer dat dit is waar het om gaat. Toen ik een jaar geleden voor het eerst bij je langs kwam leek het allemaal zo eenvoudig. Ik had al veel gelezen over tantra, en was vol vertrouwen om het nu allemaal in de praktijk te gaan brengen. Dat was nog niet zo makkelijk. Maar bij jou leerde ik keer op keer om los te laten, mezelf te kunnen zijn, te ademen, te voelen, te accepteren van wat er is. En elke keer ontstaat er weer een verbinding, eerst klein maar nu uitgegroeid tot diep en intens. Datzelfde geldt voor het thuiskomen, stapje voor stapje heb ik leren loslaten, niet te denken maar te voelen, dat het goed is wat er is. Dat het er allemaal mag zijn. Er is de laatste sessie veel moois in me en met me gebeurd. Wat ben je toch een pure mooie vrouw, wat fijn om telkens weer samen met je op reis te gaan. Binnenkort reizen we weer verder. Dank je wel lieve Janneke!
Liefs Pieter

Al lange tijd bewandel ik het pad van Tantra. Met vele ervaringen, maar Tantra zoals bij Janneke... heb ik nog nooit eerder mogen ervaren. Janneke weet je met haar aanrakingen op een zachte, vloeiende wijze mee te nemen naar een diepere laag. Naar de stilte, waar geen issues meer zijn, geen vragen of problemen. Een diepe verbinding met dat wat er werkelijk is. Dank je wel Janneke, je bent een bijzondere vrouw!
Liefs Pieter

Lieve Janneke, ik wil je heel erg bedanken voor de fijne tantra massage. Ik vind het ontzettend knap van je hoe je met overgave, respect en rust in staat bent zo veel energie te geven aan een man die min of meer vreemd is voor jou. Ondanks dat het eigenlijk gewoon je werk is voelde het niet aan als routine, maar gaf je een oprecht medeleven en medevoelen. Mijn complimenten!
Liefs, Rene

"Ik mis de warmte in mijzelf, ik mis het vertrouwen in mijzelf. Hoe kun je dat terug krijgen vroeg ik mij af. Dankzij de tantra massage van Janneke heb ik weer even mogen ervaren hoeveel warmte in mijzelf zit. Een aanraking zegt vaak meer dan 1000 woorden, door de liefde volle zuivere aanraking van Janneke mocht ik mijzelf weer even voelen. Wat ook fijn is dat ze de tijd neemt om te praten en probeert te helpen op welke wijze je jezelf weer kunt vinden.
Groet J."

Ziel, geest en lichaam zijn samen een. Bedoeld om eeuwig in vreugde en liefde te kunnen Zijn. Onze keuzes in ervaringen en hoe we hierover denken, zorgen echter maar al te vaak voor een breuk, een disconnect. Leven word moeilijk, spelen mag niet meer... ons lieve mooie lichaam vergeet de universele waarheid gelukkig niet, en reageert direct op een pure, oprechte liefdevolle aanraking. Ze herinnert zich weer hoe aanraking bedoeld was, wie en wat ze is! Lieve janneke, dank dat wij door tantra weer heel mogen zijn. Dank dat je op jouw prachtige manier gehoor geeft aan de oproep tot heling en evenwicht van onze wereld. Door Liefde en Licht.
Leentje

Al langere tijd wilde ik eens een Tantra Massage ervaren. Onzeker en wat zenuwachtig voor wat ik kon verwachten maakte ik een afspraak bij Janneke. Dit had ik veel eerder moeten doen! In een woord "geweldig" wat Janneke met haar magische handen bij mij in beweging heeft gebracht. Door de eenvoud en zachte flow van de aanrakingen voelde ik de energie weer gaan stromen in gebieden waarin ik mezelf heb vastgezet. Ik ervoer een diepe verbinding met mezelf waardoor alle issues vervaagden. Een ervaring die mij inzicht heeft gegeven in wie ik werkelijk ben.
Mijn lichaam en geest als een geheel! Namasté Carolien

Een tantra massage bij Janneke is werkelijk een thuis komen bij jezelf. Alleen al het ontvangst in haar sfeervolle ruimte is een moment van extase. Met de juiste woorden en aanrakingen weet Janneke je steeds weer terug te brengen bij jezelf. Ik wist niet dat het zo stil kon zijn in mezelf. Janneke, bedankt voor je liefdevolle aandacht, warmte en respect; het weer thuis mogen zijn in mezelf.
Liefs Casper

Afgelopen vrijdag hebben wij een heerlijke avond met Janneke mogen beleven. Wij, als stel, op zoek naar "loslaten" en verbinding. Janneke heeft ons als stel bijgestaan en we hebben een zeer aangename, respectvolle, intieme avond gehad. We hebben de kunst van het niets doen mogen ervaren. Gewoon er zijn voor elkaar zonder een eindresultaat. Door dit weg te nemen konden we genieten van het proces, heerlijk. Wij gaan hier zeker op verder borduren!
Liefs E en M

Na een drukke tijd waarin ik veel in mijn hoofd verkeerde en ik me ervan bewust was dat het tijd was om weer te gaan loslaten maakte ik een afspraak bij janneke voor een tantra massage. Ik was al bekend met sportmassages maar de bijzondere flow-ervaring welke ik bij Janneke heb mogen ervaren overstijgt al het voorgaande. Het hele tantra samenzijn begint met een vertrouwde ontmoeting en een geleide meditatie om in het hier en nu aan te komen. Het bijzondere aan mijn tantra massage bij janneke is dat zij dit met heel veel liefdevolle aandacht en oprechte intentie en openheid doet, de flow die daaruit ontstond voor beiden was voor mij een geheel nieuwe ervaring van mijzelf openstellen en loslaten van alledaagse hoofdgerelateerde zaken. De lichamelijke ervaring is te omschrijven als een continue bewust zijn van het ontvangen van met aandacht gegeven langzame en zachte aanrakingen. Het harmonieus ontvangen en geven van de energie die daaruit voortkomt was voor mij een ware weldaad voor lichaam en geest, we begaven ons in een ander universum. Het was voor mij een harmonieuze ervaring van elkaars energie aanvoelen en thuiskomen in mijn eigen lijf die nog dagen voelbaar was. Janneke geeft haar openheid en ik kon mijzelf daar ook in geven, een subtiele flow-ervaring die mij nog lang zal bijblijven.
O uit N


Ik ben vandaag bij Janneke geweest. Zo'n tantra massage kun je niet beschrijven. Dat moet je gewoon ervaren. In een woord GEWELDIG!
Groet W.


Lieve Janneke, wat ben ik blij dat ik het voorrecht heb gehad jou te mogen ontmoeten. Als ik mijn ogen sluit voel ik nog jouw hand door de mijne gaan en bekruipt me weer dat intense gevoel. Ik kan het niet goed onder woorden brengen maar het was voor mij echt héél erg bijzonder. Ook vond ik het fijn dat ik open en eerlijk met jou over mijn verlangens en schuldgevoel kon praten. Je bent een lief en warm mens en ik denk dat ik de behoefte om nog eens een afspraak te maken niet kan onderdrukken. Jouw aanrakingen zullen in mijn gedachten blijven. Bedankt! T.


Hoi Janneke, Ben al de hele dag stil van de ervaring. Nooit geweten dat een aanraking zoveel verschillende emoties naar boven kan brengen. Vreugde, verdriet dat weg mag, er zijn, geliefd voelen en weten dat intiem zijn mogelijk is zonder dat er grenzen overschreden worden. Vanochtend was het meest intieme moment van me leven tot nu toe. Voelde me op me gemak en er zijn deuren opengegaan en nieuwe ruimtes voor mij om te ontdekken. Ik zou graag een nieuwe afspraak willen inplannen. Groeten, Niek


Als vervend massagebeoefenaar heb ik recentelijk de workshop gevolgd. Wat een happening was dat en wat werd je door Janneke nauwgezet en op respectvolle wijze geïnstrueerd. Ook met de groep aanwezige deelnemers en met name mijn massagepartner had ik het die dag zeer getroffen. Wat een liefdevolle mensen en wat een onderlinge saamhorigheid. Ik kom dan ook snel weer terug! Chris uit Rotterdam

Wauw, wat een overweldigende aandacht !
Ik schrijf niet snel een recensie maar Janneke verdient dit zonder enige twijfel. Na een hartelijk welkom gingen wij de sfeervolle tantraruimte binnen. Janneke toonde zich heel attent. Dat bleek al voorafgaande aan de massage. Ze zag dat ik wel wat extra "ondersteuning" kon gebruiken om een relaxte lighouding te kunnen innemen. Handdoekje hier, kussentje daar..; dat was een heel zorgzame start die indruk maakte. De tantrabehandeling daarna was aandachtig, gevoelig, zacht en zinderend. Het was een feest waarin ik werd ondergedompeld. Mijn lichaam en geest neurieden nog dagen lang na. Het is een voorrecht jou te hebben mogen leren kennen, Janneke, je bent een heel mooi mens. Ik hoop je nog vaak te mogen ontmoeten. N.

Ik zit midden in een proces waarin ik mijn, wel heel erg sterk ontwikkelde, rationele kant wil leren loslaten waardoor ik meer ruimte kan geven aan mijn innerlijke gevoelens. Onlangs ontving ik voor de tweede maal een tantrische massage van Janneke. In het proces van ontvangen en geven kwam er bij mij een ontzettend krachtige energie vrij die zich in samenbalde in vooral mijn handen en rondom mijn mond. Een hele bijzondere ervaring die ik niet eerder in die mate had meegemaakt! Het "ontwaken" uit de massage ging langzaam maar ook daar was alle ruimte, tijd en aandacht voor. Janneke werkt niet alleen heel professioneel met veel respect en aandacht, maar vooral ook met heel veel warmte. Het is een voorrecht om een paar uur bij haar door te brengen. Groetjes, Bart


Hoi Janneke, Dank voor de fijne Tantra sessie die ik vandaag weer heb mogen ontvangen van jullie. De vierhanden afsluiting was echt iets om niet snel te vergeten. Ik merk dat ik na deze sessie weer energie heb voor tien en dat ik steeds meer het gevoel heb dat ik er vooral kan zijn voor mezelf. De handvaten die jij me meegeef zijn voor mij heel belangrijk om mee verder te gaan. Zoals ik al had gezegd de vierhanden afsluiting was echt iets om nog een keer te ondergaan. Heerlijk om verwend te worden van top tot teen. Jullie samen spel, de rust, het genieten en nooit het idee hebben dat er tot een hoogtepunt wordt gewerkt. Dank voor het vooral mezelf mogen zijn. Groet Leo


Beste Janneke, De massage die ik enkele dagen geleden voor het eerst van jou mocht ontvangen heeft mij zeer goed gedaan. Ik voelde me meteen geheel vertrouwd en kon me daarom ook geheel overgeven aan de Flow. De combinatie van wat ik verwachten kon van een goede tantrische massage en het prikkelende van het onverwachte maakten het compleet, evenals de manier waarop ik voelde dat je je op mij afstemde. Je merkte ook hoe veel het in mij losmaakte en je liet mij voelen dat ik veilig was daarin. Ik weet nu niet meer of ik nu juist je professionaliteit of je persoonlijkheid daarin moet complimenteren: het zit hem waarschijnlijk in allebei. Dank je wel! Namasté, J.


De tantraworkshop is in een woord een verademing voor lichaam en geest. Deze workshop heeft veel losgemaakt in de vorm van openheid, zachtheid, veiligheidsgevoel, geborgenheid en vrijheid in geest en met lichaam. Alles waarvoor ik schroom had verdween als sneeuw voor de zon. Nieuwsgierig en een beetje gespannen ben ik gekomen en zacht, vrij, voldaan, moe en met nieuwe energie die ik nog dagen erna voelde ben ik gegaan. Dank jullie wel, liefs Nicolien


In mijn werkzame leven leek het van belang om controle te hebben over alles en iedereen en ook mijn privé-leven werd daar meer en meer door beheerst. Door de tantra/yoga sessies bij Janneke ben ik daar losser van gekomen en heb ik meer aandacht voor mezelf en kan ik meer loslaten. Daarnaast zijn de massages heerlijk ontspannen en aangenaam en worden respectvol in een sfeervolle omgeving door Janneke gegeven. Zij heeft de gave om met yoga, meditatie en tantra in verbinding met elkaar tot volledige ontspanning te komen en jezelf te herontdekken. Jan

Een voornemen voor dit jaar was mezelf meer cadeaus te geven. Onder andere tantra. Het telefonische contact met Janneke voelde goed, ik maakte een afspraak. Ik heb het gewoon maar laten gebeuren, ik was er aan toe om controle los te laten. Nu, acht uur later, zit ik nog steeds in een onbekend euforische flow. Ik héb er geen woorden voor. De ruimte, warm en zacht, was tot in detail kloppend voor mij. Het eerste wat ik voelde toen ik de ruimte binnenkwam, was 'hier wil ik wonen'. Doordat Janneke in alle naaktheid er gewoon was, was het ook niet raar om zelf naakt te worden. Het gemasseerd worden was een 'pure aanraking', alsof Janneke in haar aanrakingen met mij sprak, waardoor ik weer met mezelf kon praten, of juist kon zwijgen om te voelen wat ik voelde. Verdriet, eenzaamheid, maar ook trotsheid, wat ben ik een mooi mens, wat is er veel van mij. Ik voelde me één geheel, dat elk zintuiglijk stukje van mij leeft. Ik voelde dat alleen dit moment er toe doet, nu, zonder tijd, zonder moeten. Dat ik de moeite waard ben en dat ik voor mijzelf mag gaan zorgen. Dat ik geborgenheid mis en ook weer niet omdat ik het vanmiddag heb gekregen. De verdere dag ben ik stil, ik kom thuis en voel een interne stilte. Fijn, maar ook onbekend. Er is verdriet, maar geen vervelend verdriet, er is verwondering, er is helderheid in mijn geest, het lijkt of ik heel makkelijk keuzes kan maken plots, ik voel de rest van de dag alles in vertraging en focus. Ik heb ervaren. Wat een cadeau. Liefs S.

De tantra workshop was een fantastische ervaring ! Het is zeker iets dat wij als koppel verder zullen uitdiepen. Jullie ontvangst was warm en hartelijk. Het was net of we elkaar al jaren kenden. Er hing een heel aangename sfeer, jullie aandacht ging naar ieder van ons en de begeleiding tijdens de workshop zelf was geweldig. Zeker een aanrader om als koppel een diepere dimensie uit te bouwen ! Veel liefs en dank jullie wel ! Ingrid en Jan

Dag Janneke, Toen ik vanochtend weer in de auto zat, realiseerde ik me dat er een andere man achter het stuur zat dan 2 uur daarvoor. In het afgelopen jaar heb jij herhaaldelijk opgebouwde spanning bij mij weggenomen en die ruimte heb ik kunnen benutten. Mijn boog staat vaak lang en strak gespannen. Jij hebt mij geleerd dat het verbinden met een bijzondere persoon daarin rust en ruimte kan geven. Los laten en vertrouwen.......>>: zojuist kreeg ik bericht dat in een voor mij cruciaal project, belangrijke stappen zijn gezet en dat de eindstreep in zicht komt. Ik wilde dit even met je delen, Jan