"Het is geen lange weg die je af moet leggen naar je thuis. Je bent er al!"

Welkom

Welkom bij Tantra Sadana, "de plek voor vrouwen en stellen om thuis te komen bij zichzelf".

Sadana is het Sanskriet (oude Indiase taal) voor huis/verblijfplaats, wat symbool staat voor je eigen huis/omgeving, als ook voor je lichaam. Je lichaam als het huis waarin je woont, als de plek waar jij je thuis voelt bij jezelf. Om je vanuit jouw thuisplek verbonden te voelen met alles en iedereen.

Door verschillende (levens)ervaringen hebben veel mensen hun thuisplek verlaten. Ze hebben de verbinding met zichzelf los gelaten en zijn zich gaan richten op de relatie, of op activiteiten en bezigheden buiten zichzelf. Vanuit een overleven zoeken ze naar hun thuis door zich o.a. aan te passen aan de wensen en verlangens van hun partner of anderen. Dit voortdurend naar buiten gericht zijn zorgt ervoor dat ze zich uiteindelijk niet meer op hun gemak en ontspannen voelen bij zichzelf. Waardoor het verlangen om "echt" in contact te gaan met hun partner of met anderen steeds meer afneemt. Belangrijk is het dan dat de weg terug naar zichzelf, naar het verlangen, weer gevonden wordt.

Tantra Sadana biedt vrouwen en stellen op eenvoudige Tantrische wijze de weg terug naar zichzelf om hun thuisplek weer te ervaren. Om weer in verbinding te leven met zichzelf, en van daaruit met hun omgeving en/of partner. Voel je je door het lezen van deze site aangesproken om eens een sessie te ervaren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Namasté